O nama

Firma AUTO-STIL doo osnovana je 17.7.2002. godine, u vlasništvu gosp. Husnije Nadarevića, koji je ujedno i generalni direktor. Nedavno je proslavila 16-tu godišnjicu svog postojanja te punim kapacitetom, snagom i voljom nastavlja dalje i proširuje svoje vidike. Sama lokacija firme je pomno odabrana, te lako dostupna tačnije magistralni put Cazin – Velika Kladuša u naselju Ćoralići.

Možemo s ponosom reći da smo jedna od lider firmi na našem Kantonu te čak s dozom samopouzdanja da smo ispred mnogih firmi iste branše.

Naš logo nasmijanog ključa je ustvari logo zadovoljnog klijenta a isto tako njegova limenog ljubimca. Naš moto jeste KVALITET ispred kvantiteta, jer zadovoljna stranka je upravo ono što godinama održavamo i njegujemo.

Iza naših riječi hvale, stoje godine napornog rada, truda i mogućnosti uspješnog organiziranja poslova te stručan kadar koji sve to upotpunjuje i s kojima smo jači i uspješniji.

Djelatnost kojom se bavimo jeste pružanje svih vrsta vulkanizerskih i mehaničarskih usluga kao i tehnički pregled te posredovanje osiguranju vozila. Dakle, sve ono što bi Vaš i život Vaše porodice održao sigurnim kroz brojne zajedničke trenutke.

Firma broji dva namjenska objekta rađena po evropskim standardima od kojih je jedan namjenjen kao tehnički pregled vozila s osiguranjem, dok drugi nedavno kompovani objekat je namjenjen servisiranju i vulkanizaciji koji se može mjeriti po visoko standardizovanim servisima širom EU.

AUTO-STIL doo danas zapošljava preko 20 radnika, medju kojima se možemo pohvaliti magistrom i inžinjerom mašinstva, te diplomiranim ekonomistima i magistrom ekonomije.

U želji da kupci prepoznaju naš kvalitet i vrhunsku uslugu, firma AUTO-STIL doo, 23.02.2012. godine uvodi sistem upravljanja kvalitetom poslovanja u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2000.